A választók több mint fele előrehozott választásokat akar és csak 30 % mondja azt, hogy nem kell előrehozott választás. A választói akarat figyelmen kívűl hagyásával akarnak kormányozni a politikusok. Sajnos ezt én már csak demokratikus diktatúrának tudom nevezni.  Csak az a baj, hogy ismeretlen érdekek vannak a háttérben.


Én Most még lenyelem ezt a békát, és nem a fidesz miatt. Őket is utálom. Amiatt utálom az egész bandát mert, leszarják a fejemet, de az adót vérfarkas módjára szedik be tőlem.


Viszont elkezdem bújni a választási és népszavazási törvényeket és rendeleteket. Csak van valami törvényes módja, hogy 1 év múlva, mire mindent teljesen tönkretesznek ebben az országban, el lehessen zavarni az összes olyan politikust a közéletből, aki a rendszerváltás óta betetette a lábát, a parlamentbe, vagy valamelyik minisztériumba.
 

A másik, hogy azon is komolyan el lehetne gondolkodni, hogy miképpen lehetne változatni a választásra jogosultak körén, aképpen, hogy csak a befizetők szavazhassanak.

 


Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása