Begondolkodtam...

2011.06.05. 11:35

 

Írta azindex, hogy Gyurcsány Ferenc elítéli, hogy az emberek Orbán Viktor házánál tüntessenek és begondolkodtam.
 
Mint ember, azt gondolom, hogy tényleg nem szabad gyerekeket kitenni annak, hogy hallják, hogy az utcán levő emberek az apukájuk nevét skandálja különböző jelzőkkel, hangosan, vagy akár alpári módon, kellemetlen mondatszerkezetekben. Azt gondolom, hogy a mindenkori Miniszterelnökeink gyerekeit sem szabad kitenni ennek. Ezek a gyermekek is megérdemlik a nyugalmat. Mint ahogy azok a gyermekek is megérdemlik a nyugalmat akiknek a szülei tönkremennek a Mindenkori Magyar kormány és köztük a miniszterelnök gazdasági döntései, vagy médiaszerepléseik miatt.
Azokat a gyerekeket nem tudja senki megvédeni a behajtóktól, akiknek a szülei megbízva a kormányzati retorikában, felvettek stabilnak hitt árfolyam mellett svájci frank és egyéb hiteleket. Ezek a gyerekek nem érdemelnek nyugalmat?
 
Mi lenne, ha kifordítanánk ezt a dolgot? Mi lenne, ha a Miniszterelnök úgy viselkedne, hogy ne történjen meg ilyesmi? Mi lenne, ha nem a rendőrség védené meg a döntéshozókat?
Tudtommal ez egy Ország, a döntéshozók pedig az országban élők érdekeit képviselik.
Mi lenne, ha az érdekeket képviselnék és nem olyan rendeleteket hoznának, hogy utána védelemre szoruljanak?
 
Azt gondolom, ha kiemelnék a fejüket a homokból és megnéznék, hogy mi történik az országban, majd a látottak alapján cselekednének, nem lenne szükség a rendőrségi védelemre.

 

 


Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása