Görög előjel

2010.04.29. 13:17

 

Szeretném ha mindenki jól megnézné Görögországot most. Ott ugyanis az történik ami nálunk fog. Le akarják felezni a közszférát és elindultak a sztrájkok. Mindenki ordít, mindenki azt magyarázza, hogy miért nem jó ez az egész.
Pedig csak megteszik a szükséges lépéseket, hogy optimalizálják az államháztartás kiadásait.
Görögországban százalékos arányban kevesebb is a közszolga mint Magyarországon, mégis azonnali beavatkozásként ezt a területet lehet változtatni, kicsinyíteni.
Az EU támogat ugyan,de feltételekkel. De mik ezek a feltételek? Az hogy legyen rend az ország pénzügyeiben. Ezt pedig csak úgy lehet, ha az álam húz egyet-kettőt az övén.
Viszont ez a jóléti és szociális társadalomra iszonyatos hatással lesz, emiatt meg az emberek kimennek az utcára. Nem akarják elveszíteni az ingyenes dolgokat. Még azon az áron sem, hogy tönk szélére kerül az országuk.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://szucsjoee.blog.hu/api/trackback/id/tr171961765

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása