Adósságrrendezés????

2011.01.30. 08:03

 

Mostanában ritkán írok a blogra, ennek az az oka, hogy gyakorlatilag belefáradtam abba ami itt történik és még csak leírásra méltónak sem találom a sztorikat, de most megint kicsapott a biztosíték.
 
A zindex azt írta, hogy 31 Milliárd forintnyi adósságrendezés jön az önkormányzati szektorban, azaz elengedik az adóságaikat ezen intézményeknek. Na ne már.
Ezek az önkormányzatok valahogy elérték ezt az adósságállományt. Vádaskodni nem fogok, mert bűntettlenűl azt már nem nagyon lehet megtenni, de azért mindenki hallott ezt azt, hogy hogyan folyik ki a pénz az önkormányzati szektorból.
 
Nah most azzal, hogy elengedik ezt az adóságot legalizálják ezt a pénzszivárgási rendszert. A legszebb persze, hogy itt elengednek 31 milliárdot, de azt valakinek meg kell termelni, valakinek be kell azt fizetni.
 
És ennek szellemében kezdem megérteni a volt APEH, jelenlegi nevét még nem tudtam megjegyezni, miért is keménykedik annyira az utóbbi időben.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://szucsjoee.blog.hu/api/trackback/id/tr812624512

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

bagoj ur 2011.02.01. 21:02:34

Ja és a MÁV is bejelentette, hogy nem tud állami segítség nélkül tovább létezni. Újfent. Ha viszont arról lenne szó, hogy a vasutasok családja az ükonokáig bezárólag miért is utazik ingyen, akkor mennek gördülősztrájkolni.
süti beállítások módosítása