Álszentek országa

2010.05.11. 12:24

 

Idáig is volt némi sejtésem, arról hogy ebben az országban az emberek más szemében a szálkát is meglátják, de a sajátjukban a gerendát sem, de most már biztosra veszem, hogy így van.
Magyarországon 2007-ben a becsült alkoholisták száma körülbelül 500 000 fő az én becslésem, ami aztán messze nem tényeken alapszik, hogy a magyar lakosság felnőtt részének KB fele viszonylag rendszeresen fogyaszt szeszes italt. Ez a rendszerség lehet, heti, havi gyakoriság, de bizony megesik.
S. András, jelenleg még nem bizonyítottan, piásan ült autóba és balesetet okozott, megvárta a mentőket, majd hazament. Ez gyakorlatilag nem hír. Ha ezt hallják az emberek fel sem kapják fejüket, mert tesznek rá, hogy ki, mikor, miért piált egy egész éjszakát végig. Az sem igazán érdekli őket, hogy részegen autóba ült, mert velük is megesik olykor, hogy 1-1 sör vagy 1-1- pohár bor után vezetnek.
De ha azt halljuk a rádióban, vagy a televízióban, hogy Stohl András, jelenleg még nem bizonyítottan, piásan ült autóba és balesetet okozott, megvárta a mentőket, majd hazament. Mindenki felkapja a fejét és elkezd hangosan anyázni. A munkahelyein nem igénylik tovább a munkáját, elítélik cselekedeteit és Ő lesz az ország fája, amihez minden kutyát oda karnak vezetni. Az senkit sem érdekel, hogy jó e a munkájában. Feltételezem az, hiszen eléggé felkapott médiaszemélyiség. És egyébként is. Neki főállásban médiaszemélyiségnek kell lennie? Én megőrülnék, ha nem mehetnék el nyugodtan úgy piálni, hogy ne kamerázzák minden lépésemet. Tehát az hogy piásan autóba ült, az elítélendő, számoljon el magával és a baleset résztvevőivel. Viszont ehhez senki másnak semmi köze.
Arról, hogy mindenkinek van valami okos lealázó hozzászólása, hogy mekkora gyökér és egyebek, először pillantson már magába, hogy egy fikarcnyival jobb e ennél???

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://szucsjoee.blog.hu/api/trackback/id/tr791992168

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása