Vége a focinak…

2010.07.12. 16:20

 

És amíg nem tesznek meg mindent a bírói tévedések minimalizálása érdekében, nem is fogok meccset nézni…
Félreértés ne essék, nem a Spanyol győzelem fáj, vagy a hollandokat sajnálom. Ez számomra teljesen lényegtelen, mert szerintem mindkét csapat ugyanolyan jó volt és a tizenegyesekkel  történő igazságosztás lett volna a tisztességes. De tényleg nem az a lényeg.
A lényeg, hogy olyan szintre jutottak már a játékosok, hogy egyszerűen a bírók szeme kevés ahhoz, hogy mindent tökéletesen észrevegyenek. Ha viszont hibáznak és a Tv ezt megmutatja, akkor a nézők és a játékosok joggal követelhetik, hogy a hibáját javítsa, viszont a szabályok az utólagos helyesbítést nem teszik lehetővé.
Szóval elkeseredtem, mert a labdarúgás gyakorlatilag a bírók kénye kedve szerint van csűrve-csavarva. Én meg azt utálom.
Száz szónak is egy a vége: Amíg bíró van nem nézek meg több meccset. Nem fogok még azzal sem asszisztálni nekik, hogy megnézem a meccseket.   

 

A bejegyzés trackback címe:

https://szucsjoee.blog.hu/api/trackback/id/tr502146797

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása