Étkezések

2007.05.21. 00:00

Mióta elhagytam kis hazámat egyfolytában csak kajálás van és aki ismer az tudja, hogy ez ellen nekem az égvilágon semmi kifogásom nincs, de ez már undorító amit itt Brazíliában csinálunk. Nem mintha egészségtelen, vagy hizlaló dolgokat ennénk, mert itt azért azt nehéz, hiszen nem esznek kenyeret és tésztákat. Szinte csak hús,hal és zöldségek vannak a terítéken, de azok az idők, amiket erre elhasználunk egyszerűen félelmetesek.

Hogyan telnek ezek az étkezések?

Reggeli a hotelben, ha egyedül vagyok akkor 20 perc ha 5-en vagyunk akkor 1 óra. Ebéd valami étteremben mindig csapatosan, legkevesebb 2 óra, de ilyenre nem emlékszem. Vacsora valami étteremben legalább 3 óra.

Ez összesen legalább 6 óra/nap és minden étkezés után a következő fix program a következő étkezés. Őrület. Ebben már felvettük a latin-amerikai tempót.  

A bejegyzés trackback címe:

https://szucsjoee.blog.hu/api/trackback/id/tr5584407

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása