Nászutazunk – Programok

2008.10.24. 20:36

Sokan rettegnek attól a kérdéstől, hogy mit lehet egy hajón csinálni egy hétig. Ezt csak addig gondolja amíg nem megy el egy ilyen hajóútra. A hajó közel minden nap kiköt valamilyen település mellett, ahol  szabad a gazda. Illetve a hajón van egy utazási iroda, ami minden gyes kikötési ponthoz programokat szervez. Ezzel lehet élni, ha akar az ember, viszont nem olcsó. A hajón maradókat is folyamatos programokkal szórakoztatják. Szóval aki egy ilyen hajóval megy nyaralni az egy percig sem fog unatkozni, mert ha engem egyszerű magyar, angolul kezdetleges szinten beszélő programozót is meg tudtak mozgatni, akkor bárkit.

A szervezett városnéző programok izgalmasak is lehetnek, de én csak a gyakorlati hasznát kerestem, Egy ilyen szervezett út KB 50 EUR-ba kerül. Természetesen van ennél drágább és olcsóbb. Ahol messze van a kikötőtől a városközpont ott a hajó utazási irodája szervez csak buszjáratokat a kikötő és a városközpont között 7-8 EUR-ért.  Tehát itt sem kell kétségbe esni.

Most gyorsan leírom a kikötőket és az általunk választott megoldásokat és szerintem jól választottunk.

  • Triest: A kikötő pont a város központja mellett van és nincs szükség semmilyen transzferre a lábunkon kívül
  • Ancona: A kikötő pont a város központja mellett van és nincs szükség semmilyen transzferre a lábunkon kívül
  • Gythion: Olyan kicsi a város, hogy nincs szükség semmire
  • Athen: Szervezett utat kértünk, mert baromi nagy a város és vigyenek csak busszal és mondja az idegenvezető, hogy mi hól van
  • Korfu: A kikötő és a városközpont nincs közel és 7 EUR a busz amit a hajóról szerveztek
  • Dubrovnik:  A kikötő és a városközpont nincs közel és 8 EUR a busz amit a hajóról szerveztek

Persze ez nem kötelező érvényű mi inkább koktélokba fektettük a pénzt unalmas múzeumok helyett

 


Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

bagoj ur 2008.10.30. 16:26:40

Há' megmondom a frankót, nem gondoltam volna hogy kirakodóvásár is van a hajón... de végülis olyan rohadt nagy, elfér. Biztosan nagyon jó lehetett egy panelház méretét meghaladó tárggyal közlekedni... :-)
süti beállítások módosítása