Pláne olyankor, amikor a hatalomhoz idáig mindenáron ragaszkodó miniszterelnök egyszer csak bejelenti, hogy Ő bizony lemondana, csak találjanak helyette valakit, aki tovább tudja vinni azt a szemléletet, amit Ő vitt, hiteles és bírja a kispártok bizalmát.

Én nem hiszem, hogy csak ennyi lenne. Egyszerűen szimatolok a háttérben még egyéb dolgokat, mert szeretett miniszterelnökünk, ha félre akart volna állni, már megtette volna.

Nekem az is fura, hogy komoly számú személyi jövedelemadó visszatérítést nem tud visszautalni az APEH, majd csak húsvétra. Persze egy csomó mindenre fogják, leginkább arra, hogy elromlott a számítógépes rendszer.

Szerintem egyszerűen nincs pénz és gyakorlatilag fizetésképtelen az ország. Ferenc lemondása is pontosan illik erre a mintára, hiszen ő tudja mikor süllyed a hajó és mikor kell lefarolni róla.

Érdemes lesz figyelni azt is, hogy mely vezető beosztású állami intézmények cégek vezetői hogyan fogják menteni a vagyonukat és hogyan fognak helyezkedni.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://szucsjoee.blog.hu/api/trackback/id/tr351018489

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: my website 2018.08.30. 11:39:59

Szexshop látogatás - szexshop

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása