Olvastam ma reggel egy postot a homáron, hogy az invitel szándékosan a szerződés felmondása után egy másik címre küldte a szerződés lezáráshoz szükséges számlát és ekkor bennem is megindult valami. Azaz nem megindult, mert már megindult valami régebben az invitel ellen, de most már kikristályosodott.

Történet 5 évvel ezelőtt indult amikor leszerződtem az invitelnél telefonra és adsl-re. Eleinte klassz is volt mindent, pláne, hogy félévente duplázták a sávszélességet.

Aztán elköltöztem egy másik címre. Én rendesen le is jelentettem, illetve hurcoltam magammal a szolgáltatást tovább. Semmi gond nem is volt soha, mindig rendesen jöttek a számlák és a jó címre.

Viszont az utóbbi 2 évben rejtélyes módon 3 havonta elromlott az adsl modem, persze sose hisztiztem, mert a technikai helpdesk mindig készséges volt és roppant gyorsan reagált. Aztán eljött a nap amikor úgy döntöttem, hogy kis telefonvonalamat és internetemet nem kívánom a százszor adózott nettó jövedelmemből fizetni, amikor azt gyakorlatilag a saját kft-m használja, amiből a kis adózott jövedelmem is. Átírattam a cégre a telefont és az internetet. Rá 3 napra a barátaim akik az előző címen laknak jelezték, hogy jött a nevemre egy invitel számla.

Hajam elhagy, úgy rohantam át a csekkért amin 24 Ft szerepelt. Ekkor az fordult meg a fejemben jóhiszeműen, hogy valamit elrontottak, de sebaj, befizetem és kész.

Most amikor a postot olvastam akkor jöttem rá, hogy ezt direkt csinálják, hogy legyen jogalapjuk továbbra is leveleket és ajánlatokat küldeni. Az nem érdekli őket, hogy továbbra is az ügyfelük maradtam. Azért küldik régi címre, hogy ők hivatkozhassanak arra, hogy kiküldték a levelet, de nem lett kiegyenlítve. Abba pedig a kedves ügyfél úgy sem lát bele, hogy a címmódosítás megtörtént e.

Egyébként bárki megmondhatja, hogy komoly invitel fun voltam idáig. De most már várom, hogy lejárjon az 1 év módosítást követő idő és elhurcoljak mindent az inviteltől.

A legfőbb gondom abból adódik, hogy a versenytárasak ugyanazért a pénzért többet kínálnak. Sokkal többet. Ráadásul ezek eljátszották a bizalmam, ezzel az ügyfélszolgálati húzással…

A bejegyzés trackback címe:

https://szucsjoee.blog.hu/api/trackback/id/tr91039297

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

GL-zsiga · http://www.koltoztetes-budapest.hu 2009.04.14. 22:10:21

A T-home-nál nemes egyszerűséggel fel sem veszik a telefont az ügyfélszolgálaton. Nem egyedi eset. Én általában 30 perc zenehallgatás után lenyomom...
süti beállítások módosítása