Most tényleg?

2010.12.06. 14:08

 

Azt szokták mondani egy kapcsolatról, hogy a benne levők nem tudják meghatározni a kapcsolat milyenségét és a kívülállók sok esetben jobban látják a problémákat, mert kívül vannak.
Tudom, hogy hülye párhuzam, de azt kell mondjam, hogy az országon belül élők nem látják annyira a problémákat mint a kívülállók.
Ma az országot leminősítette a Moody’s. Ez egy ténykérdés. Mindenki azt gondol amit akar ezen minősítésekről, de az jelent valamit, hogy olyan lett az ország besorolása, mint Romániáé vagy Bulgáriáé. Ráadásul az index negatív a stabilból, míg a fent nevezett országok közül Románia stabil. Az igazság az, hogy Bulgária szintjén vagyunk.
Ez azért egy kicsit brutál.
Hol vannak a szerkezeti átalakítások? Hol van egy épkézláb gazdaságpolitika? A Magyar kormány kinek az oldalán áll? Az emberekén? A Bankokén, vagy csak és kizárólag a sajátján?????

 

A bejegyzés trackback címe:

https://szucsjoee.blog.hu/api/trackback/id/tr282496995

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása