Tarott

2007.04.07. 10:11

Dobtam magamnak tarott kártyát, mert kíváncsi voltam, hogy mik a kilátásaim és elkeseredtem. Kelta keresztet dobtam, amely tendenciák bemutatására alkalmas.

Lapok:

  1. kelyhek 5
  2. kelyhek király
  3. érmék 3 fordítva
  4. kelyhek apródja fordítva
  5. botok 9 fordítva
  6. érmék 6 fordítva
  7. botok apródja fordítva
  8. botok 8 fordítva
  9. kardok királya
  10. kelyhek 10

Értelmezése:

Az alapprobléma a bánat és veszteség, a munka elvesztése és a felmondások, a magány és az egyedüllét. Mindezt egy olyan férfiban aki az érzelmeket, intuitív dolgokat helyezi előtérbe. Megismeri a középszerűséget, az érzéketlenséget miközben folyamatosan csalódik leginkább a tétovázás és a befolyásolhatósága miatt. Az egész kiváltó oka a legyőzhetetlen akadályokban, a folyamatos szerencsétlenségben és az állandó késlekedésekben kereshető. A közvetlen következménye ennek az egésznek egy adóság csapda. A kérdező az egészet rossz hírekre és a félrevezetésekre fogja. Mások ezt folyamatos kételkedésnek és féltékenységnek fogják fel. A kérdező reményei szerint egy hűvös, értelmet kedvelő, szellemeikben gazdag emberré szeretne válni, ehelyett, vagy ezzel egyszerre nagy öröm, családi boldogság harmónia fogja utolérni. Elképzelhető házasság, eljegyzés.

A bejegyzés trackback címe:

https://szucsjoee.blog.hu/api/trackback/id/tr3255647

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: kiev.Trojanoff.net 2018.02.01. 10:53:01

Nők, az egyéjszakás kalandokról - Online Szexshop

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása