Koszovó

2008.02.23. 19:55

Lassan megint kirobban a 3. világháború… Belekergetnek bennünket és a politikusaink, akik okoztak már számomra kellemetlen meglepetést, megint be fognak alkotni… Nem fogják felfogni, hogy nem szabad elismerni koszóvót. Vannak indokaim is. Nézzük csak sorban…

  • 2 világháború, már kirobbant a szerbek szikrája miatt
  • Mi és a szerbek határszomszédok vagyunk, tehát nem tartana sokból odabaszni valamelyik városunkra a szerbekenek. Azt meg elfogadhatjuk, hogy a szerb háborúban edződött embereik, nem olyan puhány kis pöcsök mint mi.
  • Egyáltalán nincs jelentősége annak, hogy külön országuk legyen, mert utána úgyis tekerni fognak, hogy EU tagok legyenek. Ha a szerbek is EU tagok lesznek meg koszovó is, akkor megint egy ország lesznek.
  • Senki sem veszi észre, hogy a koszovói függetlenség kikiáltása csak egy Amerikai provokáció volt.

Egyszerűen értelmetlenség, hacsak nem akarnak külön zászló alatt menni a pekingi olimpiára, de ahogy én ezeket elnézem eszükben sincs sportolni….


Trackbackek, pingbackek:

Trackback: frases de la vida y el amor cortas 2018.06.04. 19:52:41

Egy fotós lélegzetelállító képei a világ végéről - Mantain

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

six · http://www.sixweb.hu 2008.03.03. 14:45:43

Hehe, fosol mert közel vagy, mi?

(Mielőtt komolyan vennéd és elkezdenél magyarázni, hogy mekkora távolság 190 km egy vadászgépnek, szólok hogy vicceltem.)
süti beállítások módosítása