Nászutazunk – Korfu

2008.10.31. 12:55

Korfuról sok szépet hallottunk, de egy csapta meg a fülemet mégpedig, hogy ott van a Európa egyik legjobb csúszdaparkja . Ezért örültünk meg annak, hogy van a hajón szervezett út a csúszdaparkba. Be is fizettünk rá… Aztán egy estével Korfura érkezésünk előtt jelezték, hogy lemondják az utat, mert összesen velünk együtt 6-an jelentkeztek rá. Mondták, hogy azért kivisznek busszal a belvárosba. Mondtuk, hogy jó. De arra már gondolom rájött mindenki, hogy mi nem annyira vagyunk múzeum kedvelők.

Mindegy… Elvittek a városközpontba, ott felmásztunk a várba, majd a lányok elmentek shoppingolni, mi meg újdonsült győri honfitársammal ittunk egy sört. Aztán kicsit csatlakoztunk asszonyainkhoz, majd ittunk még egy sört, aztán vissza hajóra. A hajó kifutott vacsora, színház, alvás.

Nem szerettem meg Korfu-t

A bejegyzés trackback címe:

https://szucsjoee.blog.hu/api/trackback/id/tr93742214

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása