Szórólapot mindenkinek

2009.04.08. 18:15

A tegnapi híradásokban benne volt, hogy egy biztonsági őr nem engedte az életbevágóan fontos szóróanyagok elhelyezését a valami politikailag motivált egyedeknek. Volt valami tetlegesség is, de feljelentés nem történt. Hát igen, mert a tetlegesség kifejezésnek is több értelme lehet. A biztonsági őr valószínűleg csak elzárta a postaláda-betyárok útját, amit a politikusok tetlegességnek hívnak. Én a saját nézőpontom szerint, már hányingert kapok a postaládától, mert minden szutykot beletesznek, viszont a postaláda az én tulajdonom, tehát aki kéretlen dolgot tesz bele, az gyakorlatilag a magánszférámat sérti. Elvileg a szándékolt levélszemét küldést a törvény büntetheti is, de mi minősül levélszemétnek?

Elvileg csak az elektronikus formában küldött a fogadó által kéretlennek minősített üzenetek.

Sajnos a postaládában elhelyezett számomra szemétnek minősített és még csak nem is kért anyagok nem minősülnek levélszemétnek.

Visszatérve az alaptörténetre. A politikusok háborogtak, hogy nem tudták elhelyezni az információtartalommal rendelkező anyagaikat, mert a lakók által fizettet biztonsági őr nem engedte, a postaládába.

Nos, ha én azért fizetnék egy biztonsági ört, hogy ne engedjen szórólapot elhelyezni a postaládámba és a postáson kívül ne is engedjen be senkit a házba, akkor pontosan ezt a viselkedését várom el.

Ellenben azzal jöttek a politikusok, hogy a politikai szóróanyagok kerüljenek más megítélés alá mint az áruházláncok szóróanyagai.

Jaja… egyetértek.. A világ legkártékonyabb szóróanyagai a politikai papírok és a világ legkártékonyabb emberei a politikusok

 


Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása